måndag 31 januari 2011

Vi har skratta!

Har just gjort klart idrottsuppgiften (tack Caisa, du är BÄST!) och ska snart sätta mig med tyskan. Sen kanske det blir att kolla på tv elr nått sånt. Matten får vänta tills i morgon. Träning får också vänta, är på väg att bli riktigt förkyld, huvudet dunkar och halsen värker! Måtte jag inte bli sjuk, jag har inte tid....

Jag & Caisa har skrattat en hel del i dag. Åt varandra & åt andra....
Men en av höjdpunkterna måste ha varit när Caisa skulle visa mig att man rymde mycket i hennes väska. Hon plockade upp det ena efter det andra, lite reservsmink, läppglans, pennfack, böcker, två pannband och en mössa och sen helt plötsligt plockar kvinnan fram lim. Jag skojar inte LIM(?), ibland undrar jag vad hon får saker ifrån...

Nu ska jag ta tag i mitt liv...

Back i skolan!

Sitter på skolan med Caisa och håller på med en geografi uppstats. Helt ärligt så suger det! Inte ens lite roligt...

Men i kväll blir det förmodligen att beställa från new look! :) Jag & Caisa har suttit & gjort klart beställningen på skolan nu så nu är det bara en sak kvar....att få hjälp av mamma att betsälla. Men som sagt, förhoppningsvis i kväll.

Här är några av mina goodingar som jag ska klicka hem till Sverige :D

Skor

Klänning, som jag hade tänkt ha när jag fyller 18...

Sen blir det 2 t-shirtar också, eventuellt så kanske något mer följer med, men vi får se.

Nu ska vi fortsätta jobba, Caisa tjatar... ;)

tisdag 25 januari 2011

Ojsan....jag glömde visst att ta en bild. Jag tränade & sen blev det duschen & nu sitter jag här...i pyjamas. Men jag kan ju iaf avslöja att jag har köpte en kavaj! Det trodde jag som sagt inte om mig själv.
Så, nu vet ni det.

NU: Herrarnas andra åk i slalom, de bästa svenskarna ligger etta & tvåa. Helst sjukt!

Kurrande mage i tyst datasal.....

Då var vi här igen, på skolan! Har just haft prov i information & layout & jag kan lugna Caisa med att säga att det inte var svårt. Så nu vet hon det :)

Är lite chockad över mig själv, köpte ett klädesplagg i helgen som jag verkligen inte trodde skulle hänga i min garderob förrän om typ 100 år! Men nu har jag en & jag är stolt över mig själv. Har faktiskt på mig det i  dag & i eftermiddag kommer en bild på mig & godingen :)

En superkul tjejkväll i går, jag Erika skrattade åt precis allt & efteråt förstod vi inte vad vi hade skrattat åt. Tur att nån har samma sjuka humor som jag!

Snart är det lunch, min mage kurrar eftersom det blev lite stressigt i morse & jag inte hann med så mycket frukost, fats jag åt litegrann. Synd att det är varmkorv bara, blir liksom inte mätt speciellt länge. Tur att ett äpple ligger & väntar i väska till på eftermiddagen.

Ska laga middag i kväll. Kyckling & ris blir det. Kan bara inte bestämma mig, ska jag göra kyckling i currysås eller kyckling i sötsur sås? Vi lär väl se vad det blir....

måndag 24 januari 2011

Caisa "råkar" halka på ett bananskal


Jag säger bara, Caisa Lagerlöf! Hon kan verkligen göra ens dag :)

Måndag morgon

Snart är det dags för skola, shit vad helgen gick fort! Det borde inte få gå så här fort...

En ganska lugn vecka står på tur, alltså en lugn vecka för att vara gymnasiet... :p
Det blir jobb till helgen så det gäller att börja ladda upp för det redan nu.
I dag ska jag & 2 till från SP2 göra halkan, känner mig lagomt nervös.
Men i kväll blir det tjejkväll, tyvärr utan Caisa som ligger hemma i sängen & hostar :(
KRYA PÅ DIG TJEJEN! :D 


Nu ska jag dra till skolan i det varma vädret....trodde att vi hade fel på termometern när det visade +1.5 grader, men tydligen inte :o

söndag 23 januari 2011

Har haft en underbar helg i skeå med Linnea. Men nu drar jag hem!

Hejs!

torsdag 20 januari 2011

Nu är det inte så mycket kvar på min lista & jag har varit duktigt & gjort bort det värsta :)


  • Läsa idrotten
  • Städa toaletterna + mitt rum
  • engelska översättning
  •  Bodö - skickas till redaktör Caisa
  • Skriva shoppinglista till i helgen
  • Packa
  • Fixa naglarna - hann inte med denna punkt, men jag får se till att köpa något riktigt snyggt lack i helgen & måla i stan istället :) 
Bara tre saker kvar, så nu gäller det att ligga i, hade tänkt vara i säng om 1 timme :)
Sitter på skolan nu & har lunch. Vi har haft tre lektioner, tyska, matte & svenska. På svenska spelade vi upp våran säljshow. :)

Snart är det info & layout som står på schemat, hoppas vi får jobba med våra häften. Det skulle jag verkligen behöva! Sen blir det NK & sen raka spåret hem.
Har en del som måste göras innan i morgon, för det bär av till Skeå direkt efter skolan :D
TAGGA TAGGA TAGGA!! :D :D

Kanske hinner med något mer inlägg, vi får se :)

onsdag 19 januari 2011

Sitter i datasalen nu, har just haft prov. Det gick bätre än förväntat! :) Snart blir det körning, kan inte påstå att jag längtar, men det är bara att bita i det sura äpplet....

Kollade just mina bokningar, nu är allt inbokat, fram till 15 mars ska jag köra, sen blir det att skriva upp den veckan & sen får vi se när uppkörningen blir, men förhoppningsvis inte så länge efter det... (:
Måste börja löra mer hemma också, men hur ska man hinna allt?!?!?!

Nu ska jag kila iväg!

tisdag 18 januari 2011

Speedad vecka gånger 1000!!! Hade skidskola i kväll, prov & jobb i morgon....
Det kommer bli skönt med helg & när det dessutom bär av till Skellefteå! :D Shopping, hockey & en massa annat kul kommer jag förmodligen hinna med.

Nu ska jag duscha & sen bär det av till sängen, god natt!

måndag 17 januari 2011

God morgon!




Nu drar jag snart till skolan. Skönt med sovmorgon må ja säga :)

söndag 16 januari 2011

Nu är det söndag igen.....har inte fått så mycket gjort i helgen som jag hade tänkt, men det får lov att lösa sig i veckan. Det är bara att kämpa på! :)

fredag 14 januari 2011

Okej, jag var hyfsat glad i går, orkade inte skriva varför, så här kommer förklaringen :)

Ser något trött ut....

Du måste bara älska den! :)




Alla kan bli galna med en onepiece!

Sen så kom damp den här ner i brevlådan också! :) 
Eller inte precis den här, men dock en SOLO! :)

Nu ska jag dra, ha en bra kväll!


torsdag 13 januari 2011

Om jag är glad?Svar JAAAA!! :D :D :D

Ha en bra dag!

Sitter på skolan nu & tråkar! Nya datorer i datasalen minsann, inte illa! :)

Caisa lyssnar på musik, är nästan så höra vilken låt det är, men bara nästan. Håla nu sen svenska. Lunch, körning, ekonomi, håla igen & sen lite nk. Sen var dagen slut. Grymt segt att gå till tio i fyra för syra ynka lektioner! Men det får man ta.

onsdag 12 januari 2011

Ännu en dag i skolan avklarad! Det är så grymt tråkigt den här årstiden, mörkt när man går till skolan & mörkt när man går hem! I kväll ska jag en sväng till farmor & hjälpa henne att ta kort på några saker, så nu måste jag ladda in alla bilder från jul & nyår.....jag gruvar mig lite....det hann bli så många bilder :) Visar väl några sen!

:)

tisdag 11 januari 2011

Är hemma från skolan nu. Det är mat vilken sekund som helst & sen bär det av till backen för lite skidskola.

Hoppas att min onepiece kommer snart, den kommer vara grymt uppskattad. :)


Full fart!

R.I.P Kevin

Sitter på skolan, har världens längsta lunch! Vi jobbar med lite trafik, men nu när jag har svarat på 70 frågor känner jag mig ganska less. Så jag passar på att facebooka & blogga lite.

I går:
AC: Kevin har dött!
Jag: Va?
AC: Kevin har dött!!!
Jag: Vem är Kevin?
AC: Min dator!

Första dagen!

God morgon!
Det känns att det har varit lov ett tag nu. Kroppen är riktigt seg när man ska upp så här tidigt. Men det brukar blir bättre efter någon dag. Har faktiskt sovit riktigt bra i natt, men det är aldrig kul att vakna & ha ont i huvudet. Fast det har släppt nu, tog två huvudvärkstabletter på en gång & det hjälpte faktiskt :)

Nu ska jag bara äta frukost innan det bär av till skolan!

måndag 10 januari 2011

Träningsvärk!!

Snacka om att jag kommer ha träningsvärk i morgon. Först en timmes tantgympa, det låter väldigt lätt, men det är grymt jobbigt! När vi kom hem höll grabbarna på att stå på händer så det blev lite sånt oxå. Sen ville brorsan boxas så jag höll i mittsarna och han boxade på. Han har blivit rätt stark nu så det var jobbigt att hålla imot när han slog...

Nu sitter jag & trycker i mig en banan & dricker lite mjölk, började typ skaka, tror kroppen fick en lite chock av min plötsliga träning. Mammi säger att jag måste äta nå mer oxå, så nu ska jag gå & ta en riktigt stor tekopp & en macka innan jag kryper till sängs, det gäller att inte sova första dagen i skolan efter lovet.

PS! Det suger att bo på ett litet ställe, att vara på samma träning som engelska läraren är kanske inte det roligaste!

Grundläggande körövningar A

Om 1 timme drar träningen igång! Känner mig faktiskt taggad, är lite småchockad faktiskt.

Kom på att jag har körlektion i morgon, så det är bäst att jag fyller i övningarna i boken. Den här gången var det då inte lite frågor heller, INTE okej.

Bjuder på en bild från Bodö resan med klassen :)

Fas

YES!!! Nu är jag klar med Fas B. Gjorde A fasen för några månader sen & körläraren har tjatat på mig att jag måste gör fler, men det är så tråkigt!

Nu ska jag packa upp & sen lär jag väl måsta gör middagen.
I morgon är det skola igen, ska bli kul att träffa alla, men själva plugget saknar jag inte direkt......men vem gör det?
Nu har jag bytt, kör på blogspot istället. Orkar inte med blogg.se, det är så himla segt & jag orkar aldrig gå in & skriva. Provar här & hoppas att det kommer funka bättre! :)

I dag är en sån dag som man bara måste älska! Många går skola & själv är man ledig. Så otroligt skönt. Har tagit det ganska lugnt än så länge, men nu ska jag ta tag i det hela. Först ska jag göra klart en krönika i ekonomi & sen blir det lite faser.....great!

TIPS!
Läs den här bloggen- hon är grym! :)