fredag 25 februari 2011

Fredagmyyyyys!

Det blev skidor i dag, någon som är förvånad? Det gick faktiskt helt okej, men det känns att det var ett tag sen jag tränade, om man säger så. I helgen är det jobb som strå på schemat, känns helt okej. Tror att det beror på att det bara är en vecka kvar till lov :)

Snart ska jag springa iväg till samhället för inhandling av paket till mor & far. Orkade aldrig göra det förra helgen, så jag får ta den smällen nu! Sen blir det tvätthängning och mat innan jobbet. Ska väl förhoppningsvis hinna med att slappa också, det tycker jag att jag är värd. Lär väl även måsta flytta bort alla mina saker från rumsbordet. Datorn och ekonomiböckerna tar typ upp halv bordet. Eftersom det bilr födelsedagsfirande här i morgon kväll så är det väl bäst att jag plockar bort det i dag.

Hade tänkt ta några überfina bilder med webbkameran men den vill inte svara!!!!!!! Menmen, smällar man får ta, ni får överleva helt enkelt :) Slänger in den här godingen istället. Ha en bra fredag :)

torsdag 24 februari 2011

Höll nästan på att glömma att göra engelska läxan. Det hade blivit panik i morgon bitti. Men nu var jag ju så duktigt att jag kom ihåg det :) Nu ska jag äta lite tårta som blev kvar från i går och sen blir det att kasta sig i sängen. Skidor i morgon på gympan, känner taggen.....Köldgränsen ligger på -15 men det ser ut att bli varmare.

God natt!

Vad händer?

Ja, vad ska man säga! Det började ju så bra. För 5 minuter sen stod det 0-2 till SAIK mot Luleå. Men helt plötsligt står det 4-2 till Luleå. Jag fattar ingenting. Menmen, det är halv matchen kvar, så nu är det bara att se till att vända det här. Kom igen nu SAIK!! Men som tur är ligger ju HV också under :)

Det var egentligen inte det här jag hade tänkt skriva, men det bara blev så.
Snart bär det av till tandläkaren. Usch! Menmen, förhoppningsvis tar det inte så lång tid och framför allt så hoppas jag att jag slipper vänta i ett halvår.

Just nu ligger en gnällande hund vid dörren. Det är tydligen inte okej att husse tar fram kopplet och sen bara drar. Jag förstår stackarn, han kan ju inte veta att Anna kommer och hämtar honom. Men då jäklar lär han bli glad.

Gruvar mig lite för att gå ut, det är i och för sig inte så kallt och solen skiner. Men det ser jättekallt ut fast termometern bara visar -17. Att man sen ska gå över hela samhället fram och tillbaka känns inte sådär superkul.
Men jag är glad ändå :)

onsdag 23 februari 2011

SOVMORGON!

Så nu vet ni det, alla stackare som måste stiga upp lika tidigt som vanligt i morgon. Jag lider nästan med er, men bara nästan. Jag har såklart lyckats pricka in tandläkaren på sovmorgonen också! Men lite längre kan jag ligga kvar i sängen. Nu ska jag gå och borta tänderna sådär ruskigt noga som man bara gör kvällen innan man ska till tandläkaren. 


God natt
Sitter nu här vid datorn. Det blir ett snabbt inlägg, sen måste jag byta om & börja ställa fram fika. Varför? Jo, VÄRLDENS BÄSTA MAMMA fyller år! Hon är på kören och sjunger och när hon kommer hem ska det fikas. Har jobbat i kväll, det gick fort som vanligt. Senaste månaden har det börjat gå fort att jobba kväll och det tackar vi för. Nu måste jag springa, mamma är hemma vilken minut som helst.

Du är underbar!

Bjuder på en grisbild!!

tisdag 22 februari 2011

En midsommarnattsdröm

Nu har jag och Hedvig sett filmen. Kan ju knappats påstå att den var bra, fast den var bättre än jag trodde. Sista halvtimmen kändes väldigt onödig, men vi överlevde den också!

Här har vi den, En midsommarnattsdröm.

Klarade förresten sluttestet i dag. Känns gode skönt :) Nu ska jag se lite tv och sen blir det att hoppa i säng tidigt. Lyckades inte riktigt i går.
Jag får inte till mobil bloggandet! Jag trodde verkligen att det skulle funka, men icke det. Ibland önskar jag att det var lika enkelt som det faktiskt var på blogg.se. Men det var förmodligen det enda enkla där.

Nu kom mamma hem så nu ska vi äta! Skriver kanske mer i kväll. Hedvig kommer hit om typ 2 timmar, vi ska se film. Det är faktiskt läxa, så filmen lär ju suga.

Datanörd!

Sitter på skolan, lååång lunch, ensam. Caisa är sjuk, Elina har tyska & hedvig for hem eftersom hon inte har någon spanska heller. De andra klasserna har inte slutat än eller så är som kanske och äter. Försöker få till det med mobilblogg, men de verkar inte ta emot min kod!! :@ Får om inte annat försöka gen i kväll.

Måste säga att det var en extremt fin bild jag la ut i morse. Hade inte tid att skriva något mer eftersom AC just kom in genom dörren. Har i alla fall fixat med min webbkamera nu, så nu funkar det :) Hittade även mitt headset med mic som hör till kameran. Så nu jäklar är datorn topputrustad, typ.. Den har blivit så jäklade seg, startade om den två gånger i morse, det är inte okej!

Nej nu ska jag sluta sitta vid datorn och nörda. Dom ville inte ta emot min kod, så det får bli i kväll när jag och Hedvig har sett svenskafilmen. Ska bara kolla face en sväng innan jag ger upp mitt nördande.

Man måste bara älska googlebilder! :)

God morgon!


Nu drar jag till skolan. Hejs!

måndag 21 februari 2011

Jag gjorde inte sluttestet i dag. Jag gick dit, men dom hade rast och jag hade ingen som helst lust att sitta och göra testet när dom satt och fikade. Så jag skulle gå tillbaka senare, men jag orkade inte. Det får bli i morgon istället.

I kväll blir det lite plugg och promenad med mamma. Det blir säkert en bra kväll ändå. Ska försöka lägga mig tidigt, skulle vara skönt att vara utvilad eller åtminstone inte döds trött. Funderar på att gå och leta efter min webbkamera. Vet inte vars den är, har inte använt den på flera miljoner år, typ. Det skulle vara grymt att installera den.

Har börjat nöta Melissa Horn igen, vet inte varför, men det bara blir så ibland. Grymt bra musik är det då i alla fall.
Jag hade tänkt skriva ett inlägg i går, men datorn var segare än segast, så jag orkade inte. Har just gjort en fas och snart bär det av till skolan för att göra sluttestet. Har en känsla av att det inte kommer gå så bra! Men nu ska vi inte tänka negativt, utan positivt! Det är bara att andas och läsa frågorna ordentligt. Jag brukar vara lite för snabb så jag får en massa slarvfel. Men det ska inte ske i dag.

Nej nu ska jag gå till skolan i det underbara vädret, NOT!

lördag 19 februari 2011

Blev riktigt sugen på att baka efter det att jag skrev förra inlägget. Så jag kollade i kylen & i skafferiet efter vilka ingredienser vi hade hemma. Sen bestämde jag mig för att göra Caisas brownies. Så nu strå äggklockan här bredvid mig & tickar....

Bestämde mig även nyss för att följa pappa till skogen i morgon. Det är förhoppningsvis lite mildare, även om det fortfarande kommer vara kallt. Men det är bara klä sig. Det blir säsongspremiär för skoterkörningen också, gud så kul!

I kväll blir det bara mys framför tv:n, lär lägga mig tidigt eftersom vi förmodligen ska upp med tuppen. Men det är det värt :)

Nu ska jag se senaste avsnittet av VD....

Sommarbullar

Här kommer receptet på mina underbara sommarbullar! Det är väl egentligen mormors recept, men jag kan ju ta åt mig äran ;)

Deg:
3 dl mjölk
100 g smält margarin
1 ½ dl strösocker
8-9 dl mjöl
4 tsk vaniljsocker
4 tsk bakpulver
1 ägg

Fyllning:
300 g margarin
3 dl strösocker
7 tsk kanel
3 dl havregryn

Gör så här: 
Degen: Blanda ihop alla ingredienser till en smidig deg. Den ska vara som en vanlig bulldeg. Platta sedan ut degen i en smörad långpanna.
Fyllning: Smält margarinet i en kastrull. Blanda sedan ner sockret, kanelen och havregrynet i kastrullen. Bred fyllningen över hela kakan.

Grädda i nedre delen av ugnen i 15 minuter, 225 grader.

Sämsta kvallan på bilden. Men det jag vill säga med den är att fyllningen sjunker ner ojämnt när kakan gräddas men när man sen skär den i rutor så blir det perfekt :)
Lycka till!
Hade tänkt dra en sväng på samhället i dag & köpa en födelsedagspresent till mamma & pappa. Dom fyller år med 13 dagars mellanrum så vi ger dom en present. Men eftersom jag bor i lilla Arvidsjaur så inser jag att jag inte kommer hinna innan affärerna stänger. Så det får bli på måndag efter skolan.

I dag blir det att plugga lite, trafik & tyska står på programmet. Om det är lite varmare i morgon följer jag nämligen med pappa till skogen i morgon. Så det gäller att göra bort plugget i dag. Måste ju även kolla på damernas VM-slalom. Det blir bara andra åket. Har sovit lite för länge för att hinna se första åket.

Nu ska jag snöra ihop en frukost/lunch. Får se vad jag hittar på, men nå gott ska det då bli :)

fredag 18 februari 2011

It's friday!!

Tänkte bara berätta för er som har missat det, i dag är det fredag! Så himlade skönt. Den här veckan har bara flugit förbi. Jag är riktigt trött, kvällskurs tisdag & jobb onsdag & torsdagkväll...har redan hunnit sova en halvtimme i soffan & det lär ju bli mer i kväll.

Orkade aldrig skriva något mer inlägg i går. Så jag glömde skriva Grattis till Hedvig som fyllde 18 :) Men jag skriver det nu istället! GRATTIS UNDERBARA HEDVIG! :D  

Jag har varit riktigt effektiv & städat klart på bara en timme. Mamma & brorsan är i Tärnaby på slalomtävling, så det är bara jag & pappa hemma i helgen. Kan ju säga att det lär bli en hel del sova. Gud så skönt! 


torsdag 17 februari 2011

hard work!

Jag drar på jobbet nu.

Hade tänkt skriva ett längre inlägg men jag hinner inte. Det får bli i kväll. Jag har fixat lite med designen, men jag vet inte riktigt om jag ska göra nå mer eller låta det vara såhär.

Nu MÅSTE jag springa.

onsdag 16 februari 2011

Håll i er, det gick faktiskt fort att jobba i dag. Mina tre timmar flög bara förbi & helt plötsligt var klockan 8. Skönt att det kan få kännas så ibland också. Nu måste jag göra en faaaaaas och sen blir det lite fika innan jag hoppar i säng.

Haha, bilden säger allt!

Du Puh, vad är det första du tänker när du vaknar på morgonen?" frågade Nasse"Jag undrar vad jag får till frukost", sa Puh."Vad tänker du Nasse?""Jag undrar vad det skall hända för något roligt idag", svarade Nasse"Mmm", sa Puh tankfullt, "Det är samma sak".Källa: Nalle Puh


En hyfsat lugn dag i skolan i dag, skönt! Det hände inget speciellt i dag heller. Snart måste jag iväg & handla, annars får jag skicka Gustav när han kommer hem. För jag ska snart dit & jobba. Det känns så himla dumt att gå in & handla för att tjugo minuter senare komma dit för att jobba. Så Gustav får nog bli offer.....
Blir som sagt jobb i dag sen när jag kommer hem ska jag ta det lugnt & förmodligen göra en fas.

Fick igen provet som jag gjorde i går, snacka om att han är snabb på att rätta! Sen hade det gått superbra också, vilket alltid är ett plus :D 
Är fortfarande förkyld & jag hatar det verkligen!!! Vill kunna komma igång med lite träning, men det känns gode hopplöst när jag bara är förkyld hela tiden. Att det aldrig ger sig.

Nu ska jag skriva en handlings lapp till min kära bror & sen värma lite mat. Det blir palt & souvas, MUMS! 

Ungefär såhär kommer jag känna mig i kväll, typ....


Jag & Caisa skickade förresten in våran geografi uppsats. Oj så skönt att ha den klar. (:

tisdag 15 februari 2011

Långtisdag

Känner mig riktigt duktig! Det är inte ofta jag lyckas med det här, både ta det lugnt & plugga på en & samma kväll. Jag har dessutom gjort ett prov också & klockan är bara halv 9.

Samhällsprov vid halv 5, det gick bättre än jag trodde att det skulle göra. Sen gick jag hem, det är inte lika kallt som i morse, men det är fortfarande kallt. Gjorde undan veckans engelska läxa direkt, lika bra att få det bort gjort. Sen har jag sett hockey & serier samtidigt. Det vill säga, när brorsan hoppar upp ur soffan och skriker så kollar jag på tv:n och ser på repriser på målet. Just nu är det period paus men Skellefteå leder med 4-1 mor HV. HÄRLIGT! :)

Nu ska jag gör en fas & sen softa lite till. Det förtjänar jag efter denna dag.

måndag 14 februari 2011

I kväll är det plugg för fulla muggar! Samhällsprov i morgon + att vi ska ha nån form av muntligt tyska. Inte speciellt svårt, men jag måste fortfarande förbereda mig.

Blogga på helgen

Jag har märkt att jag har extremt svårt för att blogga på helgerna. Det blir aldrig att jag sätter mig och skriver ett blogginlägg, det händer bara inte. Men nu, på måndagsmorgonen har jag tid. Sitter just nu och skriver på min & Caisas geografi uppsats om jordens inre, vilket jag skulle ha gjort i helgen men som inte blev av. Tar en liten paus nu innan jag ska fila lite på inledningen. Har ingen aning om vad jag ska skriva, men några ord ska jag nog få ner på pappret. Om inte annat får jag "ordbajsa" lite. Det brukar fungera. I alla fall i en inledning. Måste skynda mig med det, hade tänk hinna göra en fas också innan jag springer iväg till skolan i kylan. Det är bara - 28 grader nu. Ibland hatar jag att bo här uppe!

Nu ska jag fortsätta.

fredag 11 februari 2011

Snart beger jag mig iväg på jobb. Det känns tungt, skulle hellre ligga i soffan i kväll....men det är bara att bita i det sura äpplet! Ska nog se till att hinna med soffan oxå :)

Nu måste jag springa :)

torsdag 10 februari 2011

Landskampen

Då var kvällens plugg klart. Har även hunnit med att se landskampen på trean. Så jäkla grymt! Det var länge sen jag skrattade så mycket :)

Nu ska jag hoppa i duschen & sen packa väskan inför i morgon. Geografi & bad står på schemat. Senare blir det även jobb, så nu vet ni det.

Måste ses!

Lista - bara för att jag har tråkigt

Dagens bästa: Underbart väder :)

Dagens jobbigaste: Skola med sjuuukt många hålor, bättre att göra bort allt & gå hem istället.

Dagens mest pinsamma: Har nog inte gjort nå, elr? Annars lär det ju inte vara långt bort ;)

Dagens roligaste: Haha, hubba bubba med Caisa :)

Dagens kontigaste: Info&layout lektionen, har nån sagt ett enda ord? :p

Dagens outfit:  Svarta jenas, vit t-shirt med tryck från england (!) och kavaj. Sen lite smycken och mina underbara stövlar på det :)

Dagens härligaste: Hela dan är underbar! Fredag i morgon, härligt väder, underbara vänner & lyckade lektioner. Kan det bli bättre? (jo, det kan vara lov. Då hade vi kunnat hoppa lyckade lektioner och skrivit underbar dag i backen/underbart skoterföre!)

Uppdrag & bortkörd skylt

Sitter på skolan & borde jobba med info&layout. Men jag har gjort 2 uppdrag (uppgifter) & tycker att jag förtjänar en paus. Så jag passar på att skriva lite. Blev jobb i går, det gick fort & dagens höjdpunkt blev helt klart efter det att vi hade stängt. En annan ur personalen kom & knackade på bakdörren. Hon ville ha glass! Så det var bara att skriva upp vilken glass hon tog så hon kan betala sen, för vi hade hunnit stänga ner allt. Men när hon bankade på dörren blev jag ärligt talat livrädd! Hon ropade att hon ville ha glass, men det hördes inte genom den tjocka dörren så det lät mer som att nån stod och skrek & grät, alldelles förtvivlad. Men så var det inte! & tack för det :)

När vi äntligen kom ut från affären stod mamma utanför & väntade med min lilla bil. Så 1 timmes övningskörning hann vi med innan vi begav oss hem. Tur att det inte blev mer! När vi kom hem så såg vi att vi hade kört ifrån övningskörningsskylten.....inte bra. Så nu blir det att använda skylten som man sätter fast på rutan på insidan istället. Vi har bara varit för lata för att sätta dit den, men nu har vi inget val. Kan även tillägga att det är andra skylten jag kör bort, inte bra. Ska väl även säga att jag hade kört landsväg & varit uppe i 90 så det var kanske inte så konstigt att den lossnade, fast jag tycker att det borde ha suttit kvar.

Nu borde jag fortsätta, men jag orkar inte mer. Det känndes jobbigt att skriva ihop ett protkoll....


Borta.....

Ungefär så här pigg är jag på att börja om & jobba.....

tisdag 8 februari 2011

Jobb, jobb, jobb.....

Precis som jag förstod redan i går kväll så skulle jag inte komma i säng så tidigt som jag tänkt mig, men jag var då bara halvdöd i morse & inte heldöd som jag brukar vara. En ovanligt lugn tisdag i dag, vet inte varför det kändes så. Men förmodligen för att tyska gick bra, en lätt hörövning och sen fick vi sitta och jobba på uppsatsen. Vi satt såklart vid datorn och det hela gick fort....
Resten av uppsatsen får bli söndagens jobb. Blir att jobba i morgonkväll, fredagkväll & lördag. En lång historia, men det räcker väl med att jag säger att en av de ordinarie har brutit handleden i dag och kommer inte kunna jobba på 6 veckor. Det innebär mer jobb för mig, men jag måste först och främst hinna med skolan! Det kan däremot innebära att det inte blir lika mycket bloggande. Men jag hoppas att jag lyckas med det också. Men bara  så att ni vet, om jag blir borta väldigt länge :)

Nu ska jag läsa lite andra bloggar innan jag hoppar i säng.

måndag 7 februari 2011

Vilken kväll! Jag har fullt upp & jag som trodde att det skulle bli en lugn vecka. Det är bara att hoppas att resten av veckan blir lite lugnare. Blev just klar med faktabladet om Argentina som vi skulle ha redovisat i dag. Men jag hade glömt det...så jag ska göra det på onsdag istället. Nu ska jag kolla lite fakta om några av de sakner jag har tänkt skriva om på min nk fördjupning. Vet inte riktigt än vad jag vill & i veckan ska i lämna in huvudrubrik & källor.

Ska även träna lite i kväll, plugga trafik & se lite tv. Hade väl tänkt att inte sitta uppe allt för länge heller. Får se hur jag lyckas med det, det brukar inte gå så bra när jag har tänkt lägga mig tidigt.
Följ min blogg med bloglovin

Skulle klistra in det här.....fråga inte varför! Men följ gärna i alla fall :)

here we go again

Då var vi här igen, måndag morgon. Vilket innebär en ny vecka, men även sovmorgon. Det gäller att se possitivt på det hela. Var nyss inne en sväng på facebook, nu är en av mina allra bästa vänner på väg till Rom. Som att inte det var nog, hela klassen åker!! Orättvist. Vi åker som längst till Norge. Ska kanske inte klaga, vi får ju då lämna kommunen ;)

Snart bär det av till skolan, först måste jag bara se till så att min kära bror, som är utan röst dagen till ära, kommer upp ur sängen. Typ inget plugg i veckan, det gillas! Hade tänkt ta tag i trafiken på allvar, har inte lust att sitta hela sista veckan & råplugga bara för att jag har varit lat! Började läsa igenom boken & stryka under lite text i går, hann drygt 70 sidor, känner mig stolt. :) Det blir att fortsätta med det i kväll.

Ha det bäst i Rom & ta mycket kort. Annars då j*vlar :p


söndag 6 februari 2011

Söndag

Sitter & kollar bilder från sommaren, gud vad jag saknar det. Tänkt att bara kunna gå ut i en klänning & ett par härliga skor. Solglasögon på näsan & kameran i högsta hugg. Det går inte att säga att man inte saknar det!
Men istället för sommar & lov så sitter jag här med Rättskunskapsboken i högsta hugg. Kan på en gång såga att jag inte gillar anställningskydd & arbetsmiljö, men det är det enda jag har kvar. 7 ynka frågor, sen är jag klar! :) Det är bara att se till att göra bort det. Trafiken väntar....*suck*. Men allt har ett pris....

Jag & AC bakade Caisas brownies i går, så underbart goda! :) Det blir verkligen att göra de fler gånger, det kan jag lova.

Jag drömmer mig tillbaka till en kväll i Juni....
 Solen sken, två badkrukor & två modiga & så en kamera förstås.







Men här har vi verkligheten...




lördag 5 februari 2011

Muffins & långprommis

I dag har jag tillbringat en hek dek tid i köket. Men en härlig sovmorgon & en långprommenad har jag också hunnit med :) Nu väntar jag på mat, sen kommer AC hit. Då blir det att baka brownies & sen lite film :) Vilken underbar lördag alltså! Såhär borde fler helger vara.



Det går dåligt i hockeyn, men jag är glad ändå :)

fredag 4 februari 2011

ojojoj.....

I dag har det hänt en hel del! Eller egentligen inte så mycket.....
Men det har hänt EN sak. Jag har varit & övningskört med skolan & blev på backad av en traktor. Då vet ni det! Jag mår bra & min lärare mår bra. Bilens sidoruta på passagerarsidan blev krossade & likaså ena backspegeln. Men huvudsaken är att ingen människa blev skadad.

Nu ska jag gå & hjälpa till med maten. I kväll blir det bara att ta det lugnt, eller vänta. Det blir att ta det lugnt hel helgen ;)

torsdag 3 februari 2011

Det finns ett lag i Sverige som heter AIK, vi kommer från Skellefteå....:)

Idag har det inte hänt så mycket. Först skolan, sen hem. Göra mat och sen städa bort! Men SEN. Då blev det att traska till konsum & köpa glass med tjejorna & sen vidare till Caisas brorsas lägenhet. Huuur mysigt som helst :D Vi skrattade & skrattade...alltid lika härligt (:

Nu ska jag snart hoppa i säng, känner att förkylningen är på väg tillbaka.....INTE okej :(
Men i morgon är det fredag :D Vilket innebär ett nytt avsnitt av VD :) Kolla in den här bloggen, om du är intresserad av det :) Underbara tjejer det här :)

Kan ju säga att Skellefteå AIK vann över det andra AIKmen 6-1!! :)

onsdag 2 februari 2011

Skola i morgon!

Det är alltid kul att få kommentarer & speciellt av Caisa. Men ibland blir jag lite rädd.....
Haha, jag skojar bara. Men det gäller att inte vara sjuk för länge, för då vet man inte vad Caisa hittar på :p

Men nu är det faktiskt så att jag, som sagt, hade tänkt på skolan i morgon. Dels har vi prov, sen så blir det tjejkväll i Caisas brors lägenhet. Han har visserligen flyttat, men uppsägningstid i tre månader & Caisa passar på att utnyttja det;) Själv är jag inte sen att hänga på :) Det brukar bli en hel del skratt & jag hoppas att det blir så även i morgon. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran. I så fall lägger jag upp bilder på bloggen.

Nu ska jag snart gå & lägga mig, men först lite nyheter :) (en vana som inte går att göra av med. Från sporten klockan 22 tills kulturnyheterna är slut efter halv elva någon gång sitter jag som klistrad framför tv:n :p)

Fortfarande sjuk....

Jag blev hemma i dag oxå, huvudvärken är verkligen inget att leka med! Men jag har bestämt mig för att gå på skolan i morgon, vare sig min kropp vill det eller inte.

Har hört att jag har missat en hel del på skolan i dag, lite bitchfighter osv. haha, men det kanske var lika bra det :p

Nu håller jag på att bränna ut en ljudbok till pappa, han vet inte om något, så det blir som en liten present :) Mamma ville ha den på sin mp3 & förhoppningsvis går det fortare än vad det gör att bränna ut :) Det är förresten "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" som jag håller på & fixar med :) Fick den i helgen av en slalomtränare, pappa ville ha den, men han vet inte om att jag har fått den. Busigt! \:)/

tisdag 1 februari 2011

God natt!

Känner mig lite bättre, även om huvudvärken fortfarnade håller igång! Men i morgon blir det förmodligen att bita ihop och gå till skolan i alla fall. Det händer en hel del och jag vill inte missa det...

Nu ska jag se sporten och gå igenom engelskaglosorna en sista gång innan jag hoppar ur min onepiece och in i min pyjamas. Sen får john blund GÄRNA ta över! :)

Bjuder på en bild från turkiet i våras :)

Sjuk :(

Mår inte alls bra i dag. Huvudet spränger som f*n...
Det är just därför jag är hemma och har parkerat i soffan i min onepiece. Hur härligt som helst :)
Ska se Klass 9A klockan 12, men det är det enda jag har inplanerat. Måste väl plugga lite engelska glosor, har tänkt fara på skolan i morgon, hur dåligt jag än mår. Vi ska ha tjejkväll oxå & det vill jag verkligen inte missa!

Det lär väl bli att se lite serier och film i dag...men det skadar faktiskt aldrig :p