tisdag 29 november 2011

Julen närmar sig med stormsteg!

Snart är årets underbaraste högtid här, 26 dagar närmare bestämt. Julen är så mysig!
Har gjort en spellista på spotify med julsånger, handlat inför julbak och i morgon blir det att göra saffransbullar och kardemummadrömmar :) Ska även försöka göra rummet lite julfint under veckan. Det är lugnt i skolan för tillfället och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Snart blir det i alla fall träning. Tråkigt men absolut viktigt.

måndag 21 november 2011

Day 1

Första dagen avklarad! Blev inga bilder idag dock....

Elr jo, två stycken. Men dom får ni se i ett annat inlägg.


Behöver jag säga att jag stormtrivs?


Published with Blogger-droid v2.0.1

söndag 20 november 2011

Snörök

Ska vara framme om typ en kvart, men passerade just långträsk....bara halvvägs med andra ord. Men det är inte så konstigt att det går långsamt, det är sjukt dåligt väglag. Bra att den supersura busschauffören kör försiktigt iaf. Tack vara detta underbara väder kommer jag nog komma upp i tjugo timmars bussresa denna vecka! Om det inte är bättre väglag mellan Piteå och Luleå vill säga, vi får hoppas på det :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Jag ser det snöar:)

Det snöar för första gången detta år, lyckan är total i huset på fjällströmsvägen. Om någon timme åker jag till Piteå för att i morgon bege mig på en praktikvecka som jag längtat efter i drygt 3 år. Snacka om att jag är glad. Har med mig en kamera och ska försöka ta mkt bilder i veckan, så räkna med uppdateringar:)

fredag 11 november 2011

Nutellacupcakes

Var nyss och handlade nutella, inte vanligt att det finns i detta hus kan jag säga! Men jag ska nämligen baka dessa cupcakes i kväll :) Hoppas de blir goda, för de ser helt underbara ut!

tisdag 8 november 2011

Debet och kredit!

På torsdag är det bokföringsprov, så det är fullt upp med andra ord! Det är rätt mkt i skolan nu, såhär mellan lov och praktik. Men det blir ju desto skönare att åka bort en vecka sen då. Ska vara i Luleå och praktisera med en åklagare, riktigt härligt! :D

Nu ska jag återgå till pluggandet....

tisdag 1 november 2011

Jag har lov, men är jag egentligen ledig?
Published with Blogger-droid v1.7.4