onsdag 22 februari 2012

Nu ni!

Nu ska ni minsann få veta vad jag fick för paket i tisdags. Jag beställde en SURFPLATTA i söndags och den änlände igår. Sitter faktiskt och skriver på den just nu, sjukt härligt :-)

Ska återgå till att fixa med denna goding nu, ha det så bra allihopa!

måndag 20 februari 2012

Paket påväg!

haha, om nån trodde jag skulle klippa mig nå mycket hade ni fel! Ni får inte ens någon före/efter bild för man ser it nån skillnad. Håller på att spara ut mitt hår för tillfället och därför klipper jag så lite som möjligt varje gång.
Det blir ingen mer klippning innan bal/student iaf.

Tre paket är påväg hem till mig just nu, hoppas nått kommer i morgon! Annars lär jag få hämta ut tre paket på posten efter praktiken på onsdag, det kan bli jobbigt att bära faktiskt :)

Vad mina paket innehåller får ni se då de har anlänt. Nu ska jag läsa lite nyheter & sen drar jag & tränar.
Ha en trevlig måndagkväll allihopa :)

söndag 19 februari 2012

I´m still alive!

Jag är hemma från Norge sen några dagar tillbaka, jag lever! Har just skickat in min PA kladd så nu ska jag ha tid med bloggen igen.

Fast nu måste jag plugga matte, ajaj! Då vet ni i alla fall.

onsdag 15 februari 2012

Sista inlägget!

Om 3 timmar beger vi oss från skolan. Vi sitter här & taggar & vill absolut inte gå på nästa lektion om ca 1 timme.
Har nu på morgonen gjort klart den sista bokföringsuppgiften på gymnasiet, vilken känsla! 


Har hittat en underbar funktion här på bloggen. När jag ska ladda upp bilder har jag numera en app i telefonen som överför alla bilder som jag tagit med den till bloggen! 

Sjukt smidigt eftersom jag tar nästan alla bilder med telefonen. Så nu kan ni börja räkna med mer bilder från mitt vardagsliv här i bloggen. Ungefär såhär :) 


Fast kanske lite mer seriösa bilder i fortsättningen. Nu ska jag dra på dollar en sväng, sen blir det att packa bussen.

Ha en fortsatt vecka allihopa! 

tisdag 14 februari 2012

Packar

I kväll är det packning & plugg som står på schemat. Har skrivit en packlista men har en stark känsla av att jag glömt något...

Dagen har spenderats precis som en vanlig tisdag. Hade ett mini betygsnack på matten & det resulterade i att min motivation är lite högre än vad den varit senaste veckorna. Hade även affärsjuridik idag! Måste jag säga att tisdagar är en av mina favoritdagar? :) 

Nu ska jag dra & äta, hörs!

måndag 13 februari 2012

helgen

Så var helgen slut & en hektisk vecka var igång! Under helgerna försöker jag göra annat än att sitta vid datorn, därför den kassa uppdateringen. Det hände inte speciellt mycket i helgen, har dock träningsverk de lux efter lördagens slalomåkning.

Idag vare skola fram till lunch. Förberedelser inför mässa i Norge stod på schemat mellan 10 & 11.30, så tiden har gått riktigt fort idag. Men nu är i princip allt klart inför onsdagens avfärd. Jag & Hedvig har fixat kakel, påsar & kakor nu på eftermiddagen, duktiga flickor!

Nu blir det lite religonsplugg & svenskaskrivande innan träningen halv 8. Med paus för handling & mat.
Uppdateringen från onsdag till fredag kommer vara lika med noll eftersom jag inte befinner mig i Sverige då.

lördag 11 februari 2012

Senaste dygnet

Den här gången har min frånvaro här från bloggen en bra anledning. Jag har levt mitt liv helt enkelt!

Igår var det skola som gällde. Sen snålade jag skjus till skoäffärn där Linnea jobbade. Stannade där ett bra tag. Efter det traskade jag hem, hängde en tvätt & sen begav vi oss till pappas moster för lite paltätning. MUMS, så gott det var!
Resten av kvällen spenderades med AC & Linnea.

Idag har jag varit i Kåbdalis & åkt slalom hela dagen. Brorsan har tävlat & jag följde med dels för att få åka lite själv men även för att titta när han åkte. Har varit hos farmor & ätit middag & nu sitter jag uppkrupen i soffan med datorn, svenskaboken & en godispåse! Ska se ett avsnitt av Glee & läsa lite innan gladiatorerna börjar klockan 20.00.


Bilden är från klassens resa till Norge förra året, på onsdag bär det av igen. Mässa för fulla muggar. Det laddar vi för!

torsdag 9 februari 2012

Två varianter



Har trixat ytligare med photoshop, vilken tycker du är finast? 

Bokhögen växer

Hade organisation & ledarskap idag. Där fick vi veta att vi gått vidare till final i tävlingen om bästa affärsplan! Sjukt roligt :)

Skulle börja jobba lite på våra fördjupningar på samma lektion. Jag ska skriva om kvinnligt ledarskap, förr, nu & framtiden. Hittade dåligt med fakta på internet, men jag fick med min 6 böcker från min lärare. Så nu är det bara börja läsa...



Ja, jag har lekt lite i photoshop :) Nu ska det städas som varje torsdag eftermiddag. Wish me luck!

onsdag 8 februari 2012

Detta kom med posten










Den uppmärksamma märker kanske att det är fler askar än kartonger & det stämmer mycket bra. Innehållet i de sista kartongerna får ni se om ett tag. De innehåller nämligen en present till en kär vän :) 
Smyckena är beställda från beccadesign, tycker ni ska gå in där & kika, hon har många grymt fina smycken! 

Nu ska jag gå & göra semlor, mums! :)


efterlängtat!

Hemma & mätt i magen efter en fullspäckad dag. Rätt trött i knoppen om vi säger så! Ett efterlängtat paket anlände idag & jag har tagit lite bilder på det som kommit. Visar er under kvällen :)

Nu ska jag skriva lite i mitt PA & sen intar jag & svenskaboken sängen! är sjukt trött...

Grattis tjejer!

Sitter på skolan, har ingen lektion mellan 9.20 & 10.40. Aningen segt...
Har dock gjort bort lite skolarbete men nu orkade jag inte längre.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om här i bloggen. Min vardag består av samma sak dag ut & dag in. Det blir både tråkigt att läsa & tråkigt att skriva. Ska försöka skriva om nått roligt oxå mellan varven!

Ska försöka komma igång & redigera mina bilder i photoshop så förhoppningsvis blir det mer bilder här i bloggen :)

Ska ta tillfället i akt & gratta brudarna som skriver denna blogg, de har bloggat i 1 år nu (i går)! Sjukt fort det gått, ni jobbar på grymt bra med den. :)

Nu ska jag springa iväg till andra sidan & ha lite webbdesign innan det bär av till praktiken.

tisdag 7 februari 2012

man sparar det bästa till sist

PA för hela slanten idag, därav min frånvaro. Men nu är dagen & snart även kvällen till ända. Sen sju, halv åtta har tiden spenderats uppe på lillberget hos familjen Forsgren. Oj så länge sen! Riktigt trevligt :)

Orkar inte ladda in bilderna från kameran & verkligen inte redigera dem. Det får bli en annan gång. I morgon väntar skola & praktik till 4 & sen ska jag iväg till blodbussen för att bli blodgivare.

Nu ska jag packa väskan & förbereda mig inför morgondagen, sen bli det nog att läsa lite svenskabok. Men först ska det läsas nyheter!

Trött tjej

Det är en trött Amme som sitter här & skriver. Riktigt tungt att kliva upp i morse. Men det finns ingen återvändo för här ska det skrivas PA idag! Har hunnit få iväg ett mejl till min handledare & nu ska jag börja skriva. Börjar nästan se ljuset i tunneln, men det är fortfarande en lång väg kvar att vandra.

Tog lite bilder igår, blev förvånad över hur bra de faktiskt blev. Ni får kanske några smakprover idag eller i morgon. Beror lite på hur tiden räcker till.

Nu ska jag börja skriva, ha en bra dag!

måndag 6 februari 2012

Nytt & fräscht!

Nu ska jag plugga en stund sen blir det att träna.
Har gjort om designen, tryck F5 om ni inte kan se. Blev faktiskt nöjd.
Ska även försöka ta lite nya bilder att lägga upp här på bloggen i kväll, om jag hinner vill säga!

Nationaldag

Seg dag idag. Slutade vid lunch, men åt ändå på skolan. Sen gick jag en sväng till samhället & sen fanns det ingen återvändo utan det var bara gå hem & skotta. Fattar inte att det ska snöa så fort det blir varmare än -25!
Det är inte kul någonstans...

Har haft världens huvudvärk efter det att jag varit ute, så jag har mest tagit det lugnt. Men i kväll blir det att träna lite & sen ta tag i nå plugg.

Blir palt till middag, dagen till ära! För det är faktiskt en speciell dag idag, det är nämligen den samiska nationaldagen. Så därför äter vi palt, egentligen borde vi äta kött & palt men vi hinner inte koka kött så det blir fläsk istället. Ni får även en liten försmak på en hemsida jag jobbar med för tillfället. Den handlar om mig & mitt liv, helt enkelt!

Ytterst intelligenta frågor

Sitter på filosofin, det är inte en speciellt bra start på veckan...

Just nu läser vi en text som förmodligen är äldre än oss...
Ska ta tag i mina uppgifter och bevara de ytterst intelligenta frågorna!


Published with Blogger-droid v2.0.4

söndag 5 februari 2012

Sista kvällen för veckan

Kvällen har spenderats med lite allt möjligt. Linnea var förbi en sväng & vi hann med lite surr & beställning av lite grejer inför studenten. Sen lyckades jag äntligen hitta usb-ingången till dvd:n så nu kan jag dansa zumba framför tv:n.

Sen klockan 9 är det Wallander som gäller, fast nu är det nyheterna. Jag ska därför passa på att duscha & fixa med kläder inför morgondagen.
<3

Plugg

Sitter för tillfället och skriver på mitt PA. Har försökt bena upp vad vi egentligen gjort med vårat företag detta år & det är sannerligen inte det lättaste. Kommer inte på något mer just nu så därför ska jag börja med att skriva om olika ledarstilar.

Ledarskapsbok & en alldeles sliten loggbok!
Har pluggat på ganska bra i dag & ska unna mig att göra något annat i kväll, förmodligen hamnar jag framför Wallander klockan 9 på TV4. Det är faktiskt en himla bra avrundning på helgen, både när man har jobbat & när man varit ledig! Nu ska jag återgå till skrivadet.

Reklam

Söndag nu då! Dagen då man verkligen ska ta det lugnt & passa på att plugga.
Sitter för tillfället i soffan & ser störtlopp. Tänkte skriva några rader i mitt PA & sen läsa lite i min svenskabok. Om jag får lust & hinner ska jag jobba på designen här i bloggen, det ska bli en mer seriös design än den som är nu. Har lärt mig lite photoshop så nu ska det kunna bli andra bullar!

Ska även passa på att göra reklam för mitt UF-företag som jag driver tillsammans med två klasskompisar. Hemsidan & mer information hittar ni här!

Ha en bra söndag alla!

Gårdagskvällen

Igår var det middag med AC, Linnea, Linn & Sofie som gällde! Först var det tänkt att det skulle ätas thaimat, men tillslut bestämde vi oss för att äta på Afrodite. Alla konstaterade att det var ett bra tag sen vi ätit där och jag kunde inte hålla mig från att äta en riktig klassiker, KEBABTALLRIK! Gott vare. :)

Efter maten drog Linn hem & resten begav sig till AC. Vi såg baksmällan, tryckte i oss både godis & chips, pratade allmänt strunt & kvällen avslutades faktiskt med lite zumba. Vi hann även med att planera in Skellefteå helg i början av mars, så då bär det av till stan för shopping & utgång.

Bjuder på tre bilder från gårdagen...
mmmm...

Naturgodis is the shit!

Baksmällan!

lördag 4 februari 2012

Lördag förmiddag

Idag är det ännu kallare, runt -40 när vi vaknade! Därför har jag inte vågat mig ut än, men om en dryg timme bär det av för träning och innan dess har jag tänkt skriva lite på mitt PA. Det börjar verkligen vara dags att lägga ner lite krut på den..







Längtar tillbaka, skulle inte sitta fel med lite värme nu...

fredag 3 februari 2012

Helgen invigd

Helgen inleddes med lite tacopaj, nyaste greys avsnittet och så lite kappsovning i soffan på det!

Nu tar jag och avslutar kvällen, i morgon är det plugg, träning och middag med underbara människor som står på schemat :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Fredag

Helg nu, så jäkla skönt! Jobbade förra helgen så det ska bli riktigt skönt att vara ledig.
Riktigt kallt här idag, -34 när jag och AC traskade iväg till skolan. Nu är det minsann bara -28 och jag tyckte nästan att det var skönt ute när jag gick hem...

Avslutade dagen med matteprov, det gick superbra i början och det var lätt. Sen kom sista uppgiften, när jag läst igenom den några varv började jag bena upp det hela, när läraren sen kom till oss och förtydligade vad han ville veta insåg jag att jag var på rätt spår! Så nu sitter jag här hemma, nöjd över att jag åtminstone kunde svara på alla uppgifter.

Jag är ledig & denna brud kommer hem! Kan det bli bättre?

torsdag 2 februari 2012

Min kväll

Kom hem från skolan två timmar senare än vanligt, det var en opera som vi skulle se och tro det eller ej så var den bra!

Det var kallt att gå hem, men det var ändå "bara" -25, nu är det -30...

Började med att laga mat, lax med pesto, riktigt gott.


Sen blev det lite dötid i väntan på att mamma skulle komma hem så att vi kunde äta så jag passade på att läsa nyheterna, vilket jag gör några gånger per dag. Hann även med några omgångar av Pyramid.


Efter maten blev det städning av toaletterna och ni slipper bilder från det. Sen lite matteplugg och läsning av svenskabok.


Kvällen har avslutats med musik från Laleh och förberedning av kläder inför morgondagen, räknar med att det kommer vara svinkallt!


Det var nog min kväll i stora drag. I morgon blir det också skola längre än vanligt då jag ska göra ett matteprov dom vi i gruppen valde att lägga på omprovstiden....


Published with Blogger-droid v2.0.4

Long time no see

Det var länge sen sist nu, det har slagit över till ett nytt år och vi är redan inne på februari. Det går sjukt fort nu och det är mycket som ska göras och fixas. Ni ska få en liten uppdatering om vad som hänt senaste månaden och sen är jag redo att kicka igång med mitt bloggande igen!

Nyår firades tsm med underbara vänner hemma i huset, en sväng till Nybban och sen var kvällen fulländad. Under januari hann jag med mycket jobb, skola och lite plugg. Har även åkt slalom för första gången denna säsong, dock inte själv utan som skidskollärare, det är faktiskt grymt mycket roligare än vad det låter.
Sen har jag även hunnit tillbringa lite kvalitetstid tsm med mina underbara vänner, det har dock inte blivit någon sväng till Skeå och Linnea, men det måste vi se till att planera in snart! En av månadens höjdpunkter måste nog ändå vara att vi har bokat studentresan, den 20 maj bär det av!

Jag vet inte riktigt om det hänt så mycket mer intressant, ni har fått en liten snabb sammanfattning i alla fall.
Den närmsta tiden kommer fyllas med lite mindre jobb men med desto mer skola och plugg.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen avsluta kvällen med att läsa lite i min svenskabok.




Hit ska vi en vecka i maj, ett hotell mitt i Rhodos stad, undertbart!