måndag 25 juli 2011

Nu var dagens arbete avslutat :) Nu är det bara packning som gäller...ska inte ens vara borta en vecka men det känns som att hela livet ska packas ner i en lite jäkla väska.

Väntar på att J ska släpa sig hit så att han kan klippa gräset ;p Vet inte riktigt vart i packningen jag ska börja, men det löser sig nog när tiden har runnit iväg nog mkt och det börjar bli stressigt ;) Ska tanka bilen oxå, har aldrig gjort det helt själv så jag lär nog tvinga med J.
Älskar dig<3

Nu ska jag ta tag i den där jäkla packningen!
CIAO!

Får bland andra träffa dessa två i morgon, längtar
som en tok! :D

hard work

Nu går jag på jobbet, sen blir det att packa och tanka bilen :) Får träffa J oxå efter jobbet, 3 dagar sen sist!
CIAO!

Till dig min underbara vän

I dag så fyller världens bästa Linnea 18 år! Hon blir liksom jag vuxen :) Vi firade detta i lördags och det var riktigt trevligt. Du ska veta hur mycket du betyder för mig gumman, utan dig vore inte min värld hel <3

Hoppas du får en underbar dag :D

Thaibil med kalsongmannen

Skrivet ett inlägg från datorn för omväxlingens skulle. Det var ett tag sen jag var in och dom har gjort om på sidan!  Hittar typ ingenting, men jag har redan märkt att det har blivit bättre :)

Det händer mycket såhär på sommaren, hinner inte skriva....att det blivit ett uppehåll denna gång beror på att jag hade tänkt skriva ett inlägg om vår fiskeresa förra helgen, men jag har inte hunnit och då har jag inte velat skriva om nå annat.

Men om jag ska sammanfatta förra helgen, så åkte vi thaibil med kalsongmannen, fiskade en hel del, vi åt mat när vi inte spillde ut den osv. En helt galet rolig helg som måste göras om. Det var skönt att lämna allt som heter civilisation att göra och bara vara en helg.

Har två dagar kvar av jobb innan jag tar fem dagars ledighet. Då blir det piteå en sväng och sen nurr :) Härligt, härligt!

Ha det, CIAO!

torsdag 14 juli 2011

full rulle

Är på bio, i morgon åker jag och fiskar :) det är fullt upp nu, hinner knappt andas...
Published with Blogger-droid v1.7.2

onsdag 13 juli 2011

lunch

Hemma på en timmes lunch, sen blir det tillbaka på jobbet och 4 timmars mer jobb...sen tar jag kväll :)
Har blivit jäkligt förkyld, inte bra! Så någon löpning blir det inte för min del i kväll :( men så kan det gå ;)

Ha en bra dag, CIAO!
Published with Blogger-droid v1.7.2

tisdag 12 juli 2011

Efter två underbara lediga dagar säger jag god natt! I morgon är det jobb som gäller igen, 9-17...ska tydligen bli bra väder oxå, typiskt! Men jag är ju ledig på kvällen vilket innebär att jag och j får lite tid för varandra :) en springtur hade vi tänkt hinna med. Och lite planering inför helgen, längtar! :)

Nu ska jag sluta svälla och sova istället....
CIAO!
Published with Blogger-droid v1.7.2

måndag 11 juli 2011

på väg till stan

Är ledig i dag, så jag beger mig till Piteå för att känna av sommaren :) men till kvällen är jag tillbaka för att i morgon åka till Ikea :D
Det blir alltid såhär när jag är ledig, det gäller att klämma in så mycket som möjligt under de få lediga dagarna. Synd bara att J jobbar och inte kan följa, men snart får vi tillbringa mer tid tsm <3
Published with Blogger-droid v1.7.2

fredag 8 juli 2011

jobb

Kom hem från a-smällen för typ 15 minuter sen och snart bär det av till jobbet....6 timmar i denna värme är inget jag direkt ser fram emot...
Men det är bara bita i det sura äpplet och släpa sig dit :) med alla fina kunder ska det nog gå bra.

Nu måste jag byta om, CIAO!
Published with Blogger-droid v1.7.2

A-smällen

På väg till ac, sen drar vi ut på A-smällen :) alltid kul när samhället får lite liv. Sen jobb, 14-20 :) kommer förmodligen vara rätt dött då alla förväntas vara inne på samhället...kommer nog bli en lugn helg... :s
Så se till att komma in på lill-ica ;)

Höll nästan på att glömma, solen skiner, himlen är blå och det är varmt och skönt :D

Ha en bra dag, CIAO! :)
Published with Blogger-droid v1.7.2

torsdag 7 juli 2011

tack vare dig <3

Drar snart ut och springer med J :) har börjat träna igen och det känns underbart :D taggar lördag fast det inte blir nån utgång, der blir mys med tjejerna ist....aldrig fel :)
Published with Blogger-droid v1.7.2
Kom just till jobbet, ser fram emot 5 timmar i värmen! CIAO!
Published with Blogger-droid v1.7.2

onsdag 6 juli 2011

Har just ätit go mat tillåtas av mig och pappa :) elr pappa grillade kycklingen och jag gjorde resten ;)

Ska fixa lite inför kvällen och så småningom bär det av till J :)
CIAO!
Published with Blogger-droid v1.7.2

ledig dag

En ledig dag som denna tillbringar jag i solen och i inglasningeb med denna underbara bok :) kvällen kommer spenderas på en annan plats med en underbar person :D nu ska jag dyka ner med näsan i boken en liten stund till innan Det blir dags att fixa middag :) CIAO!
Published with Blogger-droid v1.7.2

tisdag 5 juli 2011

Hemmagjord kräm <3

Kom just på att detta kanske inte var Det smartaste jag gjort, att hälla mjölk över mammas hemmagjorda kräm innan jag tagit kort, men gjort är gjort...

Kom i alla fall just hem från en kort kalvmärkningssväng, lite kalv och väldigt onödigt att köra ut..men men :)

Ska bara fika sen snöra mig i säng, hade inte tänkt sova så länge i morgon, har en massa som ska göras :)
Published with Blogger-droid v1.7.2

måndag 4 juli 2011

Förlåt för usel uppdatering senaste tiden. Men det är sommar, det är bra väder och mitt liv leker. Vet inte när jag sätt vid en dator senast...

Snart väntar fem timmars jobb, sen blir det att vara med J tills han ska sova, då drar jag ut på kalvmärkning :) en sak kan jag lova, det är inte lätt att få ihop det med alla man vill träffa när man har lika konstig dygnsrytm som jag, men vill man så går det! :)

I helgen var jag i Skeå på stadsfesten, det levererade STORT! :D bilden är från i helgen :)

Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera, ni kan nog vänta er många inlägg med bilder och lite text, det hår snabbast från mobilen ;) CIAO! :)
Published with Blogger-droid v1.7.2